VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Zit er garantie op de producten?

Jazeker. Indien er iets mankeert aan uw bestelling, neem dan even contact met ons op via het contactformulier. U wordt dan z.s.m. gebeld of gemaild met een passend voorstel (bv geld terug of een nieuwe zending).

Waarom is de Engelse versie gratis te zien op YouTube en kost de Nederlandse DVD 15 euro?

Voor dat eerste heeft Janet gekozen om zoveel mogelijk mensen te red-pillen (wakker te schudden) als mogelijk. Voor het tweede heeft zij gekozen om iets van de gemaakte kosten terug te krijgen. Ze heeft immers 2,5 jaar gratis hieraan gewerkt en ze deelt het ook nog eens gratis. Als mensen in Nederland haar DVD kopen, steunen ze haar werk, waarvoor haar dank!

Mag ik mijn DVD aan anderen laten zien, bv tijdens een huiskamer-filmavond voor vrienden?

Nou en of! Hoe meer mensen wakker worden, des te beter! Ons verzoek is alleen wel om dit kosteloos te doen en op kleine schaal, dus inderdaad in een huiskamer-setting. En het zou geweldig zijn als u de gasten aanspoort om de DVD ook te kopen, om zo Janets werk te steunen.

Kan ik een voorraadje DVDs tegen korting bestellen om door te verkopen?

Jazeker! Als u er 5 of meer koopt, krijgt u een gratis DVD extra. Wij houden hiervoor een korting van ongeveer 20% in gedachten, dus 20% van 75,- (5 DVDs) is 15 euro, de kosten van 1 DVD. En dus krijgt u een DVD gratis.,,

Waar gaat de DVD over? Hoe lang duurt de DVD? Is de DVD Nederlandstalig ingesproken?

Al dit soort (technische) informatie over de DVD vindt u bij de productomschrijving. Klik op Winkel en dan op de DVD.

Overige informatie, bijvoorbeeld over de totstandkoming van de documentaire, de inhoud, bewijsvoering etc. vindt u onder de button Over...

Informatie over de maker, Janet Ossebaard, vindt u daar eveneens door naar beneden te scrollen.

Hoe kan ik Janets werk steunen?

Door een DVD te kopen, steunt u haar direct. Ook door de DVD niet illegaal te kopiëren voor anderen, maar hen te adviseren zelf een eigen DVD aan te schaffen. Een andere mogelijkheid is het doneren van een eenmalig of maandelijks bedrag op Janets rekening (NL33RABO0312457413) tnv Graancirkelwinkel, waarvoor haar heel hartelijke dank! Donaties kunnen ook worden gedaan via de PayPal button hieronder.

© 2019 Janet Ossebaard

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean