RECENSIES DVD

Grote complimenten voor je geweldige DVD! Heel fijn samengesteld. Heel duidelijk en gelukkig in het Nederlands. Chapeau!

Fenomenaal, wat een onderzoek heb je hierin gestopt! Wat zul jij moe zijn van al dit werk! Maar dan is hier het resultaat: een schitterende documentaire op DVD met zoveel informatie dat het bijna niet te bevatten is, met zoveel mooie beelden, zo'n grondige onderbouwing... En wat een knappe opbouw! Ik hoor dat je alweer bezig bent met het vervolg? Die bestel ik nu al meteen! Ik vind je moedig dat je dit de wereld in brengt. Powervrouw!

Geweldig, de energie spat eraf! We breken het oude af, nemen onze kracht terug en bouwen aan onze eigen toekomst!

Fantastische film, dank je wel voor het maken! Ik wist al wel veel, maar de manier waarop je alles hebt gebundeld en gepresenteerd is super. En je bent één van de weinigen die aan dit heftige verhaal zo'n positieve wending geeft waardoor je helemaal in je kracht komt te staan. Dank je wel!

Wat geweldig dit allemaal! Ik kijk al jaren geen tv meer omdat het allemaal aanvoelde als bullshit. Maar ik heb me nooit bedacht dat er mensen zijn die die bullshit uitzoeken en er ook daadwerkelijk actie op ondernemen! Wauw, met jouw film is er een wereld voor mij open gegaan... superveel dank daarvoor! En nu wil ik heel graag die vette DVD met jouw zwoele stem, want mijn dochter moet hem zien en ik zelf ook nog een keer of 10!

Veel bewondering voor je moed om dit naar buiten te brengen, waar al zoveel mensen om vermoord zijn. Diepe buiging...

Wat een heftig verhaal. Ik ben er helemaal stil van. Het gebeurt inderdaad 'in your face' maar ik had het niet door... Hoe gehersenspoeld kun je zijn?! Dank je wel voor het openen van mijn ogen. Het voelt alsof je me wakker geschud hebt. Ik kijk nu heel anders naar de wereld.

© 2019 Janet Ossebaard

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean